För ett och ett halvt år sedan fick jag och Sara Landstedt en idé om att gemensamt plåta ett gäng bilder helt utan kund. Utan hämningar och helt utan måsten. Det blev till tre plåtningar, sex modeller, otaliga timmar av förberedelser, många, många kilo rekvisita, hundratals timmar framför skärmen, timmar av möten och en hel veckas fix i en smutsig industrilokal. Men tänk, nu är det snart färdigt. Nu står vi snart där med 41 unika verk, och prints jag är så stolt över att jag blir rörd. Tack älskade Sara för att du och jag är så lika, för att vi båda är perfektionister och för att vi genomförde det här ända in i kaklet och utan att kompromissa på en enda sak. Tack alla andra som hjälp till, utan er hade detta aldrig varit möjligt.

TMG Tabergs – Tryckeri & samarbetspartner

Janina Granroth – Make up artist och hårstylist

Malin Ortmann – Couturedesigner

Camilla Sundåker – Modell

Mikaela Lindahl – Modell

Emma Karlsson – Modell

Karolina Donsuave – Modell

Hedvig Jorre – Modell

Emma Brink – Modell

Maria Brännhult – Fotoassistent

Emma Råsberg – Stylingassistent

Julia Björk – Stylingassistent

Karin Marks – Copywriter