I helgen stod det Göteborg och spa på Sankt Jörgen Park Resort på schemat. Avkoppling, urkoppling, träning, tvagning och sparitual. Modiga som vi var valde vi Energyritualen vilket visade sig vara ett superbra val med tre olika bastubad, kalla isvaken, eldrummet, tvagning, scrub och en massa annat. Upplägget med sparitualen var i toppklass – man får verkligen mycket för pengarna och man gör det i sin egen takt. Vi hade också bokat i varsin ansiktsbehandling, men det kändes i efterhand lite onödigt, då det redan ingick så mycket ansiktsdelar i sparitualen. Så mitt tips om ni vill boka till något utöver ritualen är att i så fall köra en avslappnande massage eller bara hänga i utepoolen en stund extra. Förutom sparitualen tillbringade vi helgen med träning, trerättersmiddag, skitsnack och shopping – precis som en riktig tjejhelg ska vara.