Har en stor förkärlek för inredning från 50-talet, och en extrem besatthet av att handla second hand. Större delen av inredningen från Minnas rum är inhandlat från Myrorna, Erikshjälpen, Röda Korset, eller loppisar. Resten har jag antingen fått, ärvt eller köpt på Ikea. Skolplanschen är ett fynd från vinden på mormors jobb. Alfabetet har jag gjort själv. Molnen på väggen är ursågade i plywood och målade. Dockskåpet är från min barndom. Lampan i fönstret, den gula skrivtavlan, den rosa burken i fönstret, och den lilla teakbänken som dockskåpet står på är allt fyndat på Myrorna för under 50-lappen. Vinylen har jag gjort och låtit Alpist Reklam köra ut åt mig. Figurerna och kuddarna har jag formgett och sytt själv. Bilderna på momomössorna är plåtade av fotograf Alvreten.

Minipilasterhyllan är en egen idé, en exakt förminskning av en Pilaster som vi har låtit en snickare bygga. Köksskåpet har vi gjort från ett Ikeaskåp. Den lilla blå lampan kostade 5 kr på Erikshjälpen. Grodplanschen är fynd från mormors skola. Ministringhyllan har jag fått på en loppis och docksängen hade jag och lekte med när jag var liten.