Jag jobbar som Art Director på NY i Jönköping, och det har jag gjort i snart 13 år nu. Innan dess gick jag 1,5 år på Informationslinjen på Södra Vätterbygdens Folkhögskola. Jag gjorde min praktik på Ny reklam. De klarade sig inte utan mig, vilket var ömsesidigt, så där blev jag kvar.

Jag har gått tre kurser på Berghs School of Communication, Grafisk Formgivning och Illustration 98/99, och Påbyggnadskurs i reklamdesign 01/02 och Interactive Communication 2012. Samt en sjukt bra Master Class utbildning på Hyper Island.

Har jobbat med många kunder genom åren, både stora och små, några av dem är: Aspen, Mirro, Anza, Kirsch, Magasin för svenska hem, Zack, FrancisFrancis, Elfa, Lumi, Anebyhus och Jönköpingsgalan.

Jag plåtar en hel del och har precis tagit upp mitt illustrerande, men mest av allt är jag en idé-AD. Älskar bra idéer. Och bra reklamkampanjer som sticker ut. Typografi är också en passion som alldeles för många tycks ha glömt bort nu när allt ska ligga i cyberspace. För övrigt går jag igång på ordning och reda och drömmer om perfekt upplagda Indesign-dokument. Ett ny stjärna på min AD himmel är också att jobba i Mag+.

Mer nyfiken än så? Skicka ett mail till katrinb@katrinb.se